Programjaink

Istentisztelet

Minden vasárnap 10:00-tól

Isten erőteljes, élő zenével való dicsérete és imádkozás. Isten szavának hirdetése és magyarázata. Törődés a betegekkel és szükségben lévőkkel. Interaktív tinédzser és gyermekfoglalkozások. Szolgálat azok felé, akiknek még nincs személyes kapcsolata Istennel.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Gyerekszolgálat

Minden Istentiszteletünk alatt

Gyülekezetünkben kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy már a legapróbbakkal is megismertessük a bibliai értékeket. Így vasárnaponként az alkalmak alatt gyermekszolgálat zajlik, melyek során gyermekeink sok-sok személyes élményen keresztül egyre több ismeretet szereznek a bibliai hősökről, valamint a zene/éneklés és a kreatív foglalkozások során közelebb kerülnek egymáshoz és a teremtő Atyához. Célunk, hogy a megtapasztalásaik révén már kisgyermek kortól örök értékekre alapozott döntéseket hozzanak a saját életükre vonatkozóan.

Férfi és Női alkalom

Férfi és női alkaalmat tartunk havi rendszerességgel. Fontosnak tartjuk a férfiak és nők szellemi lelki egészségét.

Női alkalom: minden hónap első péntekje 18:00

 

Imaalkalom

Minden héten kedden 18:00-tól imaalkalmat tartunk. A részvétel gyülekezeti tagjainknak biztosított.

Családi nap

Minden évben 1-2 alkalommal megszervezzük a varbói tónál a horgász büfé mellett a gyülekezeti családi napunkat. Egy közös zenés Isten tisztelet és egy rövid bátorító üzenet után, egy nagy közös ebéddel fogadunk mindenkit, utána pedig gyerekeknek légvárak és bohóc előadások, idősebbeknek pedig foci, röplabda, ping-pong, társas játékok és még sok minden más is elérhető. Szeretettel várunk minden gyülekezeten kívül állót is ezekre a családi napjainkra.

A következő időpont: 2022.07.02. 10:00-18:00

Még hátravan:
nap
óra
perc
másodperc

Alfa kurzus

Ez a kurzus egy szűkebb csoportos interaktív találkozó, ahol 15 alkalmon át rakjuk le a keresztény hitünk alapját a nemzetközi alpha anyag mentén. Miért születtél meg? Ki Jézus és mit tett érted? Hogyan vezet Isten? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz a kurzuson. A részvételt új keresztényeknek ajánljuk. Minden évben 1-2 alkalommal indítjuk a kurzust és szerdánként 18:00-tól tartjuk, a jelentkezés kapcsán keress bátran minket.

Karitatív szolgálat

Gyülekezetünk fontosnak és igei kötelességének tartja, hogy segítsen a társadalom azon területein, ahol szükség van rá. Rendszeresen látogatunk 2 állami gondozásba vett gyerek otthont, ahol közösségi programok szervezése mellett igei alapokat rakunk le náluk. Ezen felül időnként szervezünk adományozási utakat szegényebb vidékek családjainak, illetve aktívak vagyunk a város zöld programjában, fa ültetésben. Ha bármelyikben szívesen részt vennél vagy szeretnéd támogatni, akkor keress minket bátran.