Szeptembertől folytatódik az Omega Képzési központ keretein belül a képzési év. Idén három tanfolyamot szeretnénk indítani:

  • Missziós (evangélista) képzés
  • Bibliaiskolai képzés
  • Prófétaiskola

A határon túli szolgálattevőknek elérhető lesz továbbra is a távképzés lehetősége.

Jelentkezési lap letöltése

A Bibliát tanulmányozva több helyen olvashatunk a személyes és szervezett formában történő tanítványozásról, képzésről (pld: Sámuel – prófétaiskola, Barnabás – Pál, Pál – Timótheus – személyes mentorálás).

Ezen példák alapján szolgálatunk egyik fontos alapja a személyes és szervezett képzés:

1. Az Omega Hálózatban, illetve a szélesebb körű magyar eklézsiában minden gyülekezeti tag felé lehetőséget adunk, hogy növekedjen személyes hitéletének alapjaiban és szolgálatában. Ezt a tevékenységet az Omega Képzési Központ keretein belül biztosítjuk.

2. A gyülekezetben szolgáló gyülekezeti vezetők felé, akik lelkipásztorként, vezetőként, szolgálatvezetőként a gyülekezet tagjai irányába szolgálnak, szeretnénk nekik gyakorlati segítséget kívánunk adni a Biblia alapú vezetési alapelvek elsajátításához és gyakorlatba ültetéséhez.

3. Azok felé a vállalkozók felé, akik gyülekezetünk tagjai, mindennapi életükben cégvezetéssel, vállalkozással foglalkoznak,
nekik a vezetés-menedzselés Bibliai alapú gyakorlati alapelveinek továbbadásában szeretnénk segíteni.

4. A társadalom döntéshozó, vállalkozói rétege felé egy Bibliai alapú, helyes értékrendet kívánunk közvetíteni, ezen keresztül lehetőséget adva mindenki számára ahhoz, hogy közelebb kerüljön Isten országához.

Az elmúlt 15 évben folyamatosan tartottunk képzéseket a meglévő és a leendő szolgálóinkon túl más felekezetben szolgálók számára is. Az idei évben (2014) két képzésünk volt, melyet június hónapban zártunk le. Ebben az évfolyamban kiemelkedően nagy volt az érdeklődés képzéseink iránt. Így örömmel tölt el bennünket, hogy több mint 100 embert bocsájthattunk ki újból az aratásra. Jó látni a testvérek intenzív fejlődését és hallani bátorító bizonyságaikat, szolgálatuk fejlődését, kibontakozását. Számunkra az emberek képzése különösen pozitív élmény, hiszen látjuk és tapasztaljuk a Szent Szellem megújító munkáját bennük.